Final Piala Malaysia : Selangor Lawan Kedah.

Cikla bukanlah peminat fanatik bola bola ni. Tapi, kalau Selangor lawan mesti tak miss punya cikla tengok. Kira support negeri tanah tumpah tercintalah katakan. Jadi, cheerleader duduk tepi tv pun jadilah kan. Hehe.

Malam ni semua tau kan final Piala Malaysia Selangor lawan Kedah. Agak-agak kan manalah yang menang kan. Tengok dalam tv ni, stadium memang penuh giler, padat dengan penyokong memasing. 

Bagus-bagus, semangat kesukanan macam ni yang kita nak kan. Betul jugak orang cakap, bola sepak dapat mengeratkan dan menyatukan hubungan sesama manusia. Boleh ke? Hehe.

Final Piala Malaysia : Selangor Lawan Kedah.
Final Piala Malaysia : Selangor Lawan Kedah.
Kredit image : Whatsapp Group.

Rasanya sebelum ni Selangor dengan Kedah pernah bertemu di final. Walaupun Selangor juara 32 kali, tapi tak boleh nak pandang ringan dengan kemampuan Kedah. Dalam tempoh masa 90++ minit tu macam-macam boleh jadi kan.

Semoga berjaya pada kedua-dua pasukan. Go go Red Giant. Hehe.


No comments:

Post a Comment

Followers

Top Commentators

Library

Labels

TV show (17) about me (3) agama (303) beauty (143) biar betul (18) bisnes (118) blog story (635) breastfeeding (6) cerpen (1) diy (4) drama/filem (46) event (36) gajet dan IT (20) health (354) idea kreatif (41) ilmu (25) info (369) jalan-jalan (41) kata hikmah (9) kisah artis (35) lirik lagu (11) muhasabah diri (449) my pregnancy (20) parenthood (49) petua (188) poem (12) pregnancy (10) puasa story (30) relationship (62) resepi (247) rumahtangga (63) senyum sikit (4) social awareness (171) tips (40) wordless (31)

Disclamiers

Ini merupakan blog peribadi. Segala perkongsian dalam blog ini adalah pendapat peribadi penulis dan dari info yang telah dinyatakan sumbernya serta untuk rujukan pemilik blog pada masa hadapan. Artikel yang mengandungi fakta/info berkaitan medical adalah dari sumber yang boleh dipercayai dan telah disahkan kesahihannya. Namun, sila dapatkan nasihat pakar untuk lebih detail. Komen yang mempunyai pautan atau laman web yang bersifat keuntungan sebelah pihak (perniagaan) akan dipadamkan serta-merta termasuklah komen yang berbau negatif juga tak akan disiarkan. Terima kasih.

Pageviews