Advertisement

Migrain? Meh sapu minyak urut moden MMG.

MIGRAIN? MEH SAPU MINYAK URUT MODEN MMG. Rasanya semua orang pernah kena sakit kepala kot. Haaa, jangan cakap tak pernah kena ye. Biasa dia tu. Ehehe. Lepas tu, kalau dah kena, adoii semua kerja tak jadi. Cikla taulah, sebab cikla pun pernah kena gak. Ada pula yang kena tu, sakit kepala plus rasa mual pulak tu. Dengan bunyi bising lagi. Adoii, bertambah-tambah penderitaan. Ehhh.

Jangan pandang remeh tau sebab, kadang-kadang rasa sakit di kepala ni boleh bagi bad effect juga pada badan korang tu. Uuisshh, macam risau pulak. Kalau dulu cikla ingat sakit kepala ni, just sakit kepala je. Iyelah, rasa sakit di kepala kan. Tapi rupanya ada jenis-jenisnya.

Migrain? Meh sapu minyak urut moden MMG.
Gambar diubahsuai dari carian Google. Migrain? Meh sapu minyak urut moden MMG. 

Nak share semua banyak kot. Korang gogel je eh. Tapi, cikla nak share sakit kepala yang selalu berlaku je.

Migrain. Rupanya, migrain ni penyakit turun temurun. Biasanyalah, sakit migrain tu kan selalu korang rasa dekat sebelah kepala je. Yang pernah kena taulah. You know what, rasa kesakitan ni biasanya lebih sakit gila kalau nak compare dengan rasa sakit kepala yang lain. Dah la sakit tak hingat, lepas tu lama pulak nak hilang. Ada pulak tu, siap dengan muntah, loya bagai. Lagilah bertambah kesadisannya. Emm, cian kan.

Mereka yang migrain ni boleh je nak ambil ubat nak kasi lega. Tapi, plus dengan minyak urut moden MMG ni sure bertambah-tambah rasa lega tu. Mana taknya, meresap berdesup doploh saat wei. Yang bestnya bau dahlah wangi, lepas tu tak berlengas. Kering je bila sapu. Senang nak bawak sana sini. Mana tau kan, time korang tengah drive tetiba sakit kepala. Maklumlah asyik sangkut dalam jem kan, boleh guna terus. Pantas membantu melegakan. Sekali zasssss. Hoyehhhh.

<<Berminat untuk order klik link wasap berikut : www.wasap.my/60173815843/nakMMG>>

Post a Comment

1 Comments

  1. those yang selalu slalu sakit kepala memang kena standby ubat2 minyak2 ni dalam beg.

    ReplyDelete