Rasanya, lately macam kurang cikla join segmen or giveaway. Bukan tak nak join, tak sempat nak join. Hihi. Oklah, korang yang join giveaway ni klik pada banner di bawah. 

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤.

Syaratnya pun senang je. Just follow media sosial penganjur. Senang je kan. Dah tajuknya beauty box, sudah tentu hadiah untuk pemenang bertuah nanti ada sebuah beauty box bernilai RM250 yang mana di dalamnya ada macam-macam benda seperti facial foam, toner, lotion, hair mask, face mask, liquid powder dan lain-lain. 

Wow, banyaknya. So, seorang pemenang akan dipilih untuk menerima beauty box ni. Cikla dah dapat agak, persaingan pasti sengit kan untuk merebut hadiah yang best ni. Tapi, tak apalah. Kalau dah rezeki tak ke mana kan. Cuba ajelah. Untuk orang yang nak tau apa yang ada dalam beauty box ni klik SINI. 

Giveaway berlangsung dari 20 September 2017 hingga 20 Oktober 2017. So, apa lagi jom join cepat-cepat. 

All the best jugak pada yang join.