Planner Giveaway by Eeca Shaa.

Planner Giveaway by Eeca Shaa. | Assalamualaikum wbt. Bila cikla tengok hadiah giveaway ni, sebuah planner terus rasa macam nak join pulak. Korang jomlah join sama, semoga ada rezeki untuk kita. Hehe. Kalau nak join, macam biasa klik aje pada banner di bawah ni. 

Planner Giveaway by Eeca Shaa. 


Planner Giveaway by Eeca Shaa.
Planner Giveaway by Eeca Shaa. 

Syaratnya pun senang je. Giveaway berlangsung dari 5/8/2017 hingga 31/8/2017. Lama tu. So, apa lagi. Mariah kita meramaikan giveaway ni... Jom jom... 

All the best pada yang join ye... 

Share:

4 comments:

  1. Assalammualaikum dan haii! :D
    Nisha datang blogwalking ke sini ^^ Plus kita dari GA yang sama hehe (;
    Jemputlah datang jenguk ke blog Nisha pula yaa! *emoji mata love*
    And wish you all the best!
    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2017/08/planner-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    ReplyDelete
  2. Thank your for joining! <3

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Author


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril)

Penyebar kasih sayang melalui blog picisannya. Orang kurang hormon tiroid. Positive person.

Suri bisnes. Minyak Urut Moden MMG/Pembekal seragam guru open meter dan kain pasang retail.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

I am SuriBisnes

I am SuriBisnes
POS ONLY (Seluruh Malaysia). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

Like Blog Page

Like My Biz Page

Hot Entries This Week!

Recent Posts

Blog Archive

Latest Entries

Recent Posts Widget

Friend Owsem

Chat Here