Sejujurnya, sebelum ni cikla tak pernah beli atau pakai face mask ni tau. So, manalah tau kot-kot cikla menang giveaway ni boleh try kan. Korang yang belum join, jom join sama. Lagi ramai lagi best. Kalau nak join, klik banner di bawah.

FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89.

FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89.

Syaratnya pun senang. Just follow aje. Giveaway berlangsung dari 22 Ogos 2017 hingga 5 September 2017. So, seandainya cikla terpilih memenangi giveaway ni, cikla nak pilih hadiah ni.

FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89
FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89. 
Hadiah 3: Beaute Blizz Aloe Vera Leaf Water Refreshning Facial Mask Bye Bye 'Tired Eyes'

Good luck pada yang join. Semoga murah rezeki kita semua ye.