Advertisement

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah.

HUJUNG MINGGU YANG SIBUK, ATTEND DUA MAJLIS YANG SANGAT MERIAH. Hujung minggu ni (semalam dan hari ni), cikla super duper penat. Semalam majlis penikahan adik sepupu cikla. Hari ni majlis pertunangan anak saudara pulak. Huish, memang penat. Cikla balik kampung Jumaat tu. Then, nikahnya sabtu. So, pergilah untuk meramaikan. Sepatutnya, hari ni majlis sanding. Cikla tak dapat join pun sebab pergi majlis tunang anak saudara pulak. Adil kan. Hihi. Apa yang penting, semuanya dah selamat. Sorang dapat isteri, sorang lagi dapat tunang. 

So, cikla nak share dengan korang 'kemeriahan' majlis-majlis tu. Jom cuci mata.

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu.

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara.

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara. 

Pada keduanya (adik sepupu cikla dengan anak saudara), cikla ucapkan 'selamat pengantin baru' dan 'selamat bertunang'. Selamat memikul tanggungjawab yang berat ni dengan jujur dan sabar.

Oklah, itu je nak cerita..

Post a Comment

0 Comments