Advertisement

MINI GIVEAWAY BY NADIA.

MINI GIVEAWAY BY NADIA. | Assalamualaikum wbt. Korang nak top up free tak? Kalau nak, jom join giveaway ni. Hadiahnya adalah top up. Best kan? So, apa lagi. Nak join kook je banner di bawah.

MINI GIVEAWAY BY NADIA.


MINI GIVEAWAY BY NADIA.
MINI GIVEAWAY BY NADIA.

Syaratnya pun mudahnya. Just follow aje apa yang disuruh oleh penganjur. Tapi, walaupun follow je syaratnya, kena jujur tau. Sebab, penyertaan korang akan disemak. Pemenang akan dipilih menggunakan khidmat random.org. Memang adil dan saksama, kan? 

So, pemenang yang bertuah akan menerima ; 3 pemenang x Topup RM10 dan 4 pemenang x Topup RM5.

Wah, sangat menarik. So, giveaway tamat pada 31 Ogos 2017 dan Pemenang akan diumumkan pada awal bulan September.

Good luck pada yang join.... 

Post a Comment

1 Comments