Advertisement

Selamat Hari Lahir : Ahmad Ammar Rizqie turn 2!!

SELAMAT HARI LAHIR : AHMAD AMMAR RIZQIE TURN 2! Hari ni genap 2 tahun usia Ahmad Ammar Rizqie aka abang Ammar. *kena panggil abang sebab dah ada adik kan... hihi... Bila ingat balik detik detik melahirkan Ammar 2 tahun lepas memang best. Boleh dikatakan senang jugaklah. Balik dari kampung hantar kakaknya yang dua orang tu, sebab lebih kurang seminggu lagi due terus rasa sakit sakit. Tapi tak kuat sangat. 

Sempat jugaklah kemas rumah dan buat apa yang patut. Dekat dekat nak maghrib sakit makin kuat. Dah tak tahan, mintak hubby hantar pergi hospital. Admit wad, lebih kurang pukul 11 lebih sakit makin kuat, masuk labour room. Pukul 12 lebih tu bersalin. Tapi, disebabkan Ammar dah po po dalam perut, so kena hantar nicu untuk dipantau sebab dia dah terminum air najis. 2 minggu jugaklah berkampung kat hospital sebab amik antibiotik.

Alhamdullilah, Ammar dah 2 tahun pun... sihat aktif dan ligat.... hihi....

Selamat Hari Lahir : Ahmad Ammar Rizqie turn 2!!

Selamat Hari Lahir : Ahmad Ammar Rizqie turn 2!!
Selamat Hari Lahir : Ahmad Ammar Rizqie turn 2!!

Selamat Hari Lahir : Ahmad Ammar Rizqie turn 2!!
Selamat Hari Lahir : Ahmad Ammar Rizqie turn 2!!

Ibu nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR, semoga anak ibu membesar dengan sihat, bijak dan menjadi anak yang soleh. Be a good boy ok. Ibu dengan ayah sayang Ammar.... muahhhhh.... Ibu belanja kek lepas pantanglah ye... sabor sabor... hihi...

Post a Comment

8 Comments

  1. Happy birthday Ammar, semoga membesar menjadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat.

    Aamiin.

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir ammar :)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday ammar! Semoga jd anak soleh penyejuk di mata penawar di hati bonda !

    ReplyDelete
  4. happy birthday :) ammar tu name yg mek akan namakan kalau ank mek lelaki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq auntie... Xpe Nama sama nnti boleh geng... Hihi

      Delete