Advertisment

Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my.

Assalamualaikum wbt...

Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my. | Merdeka memang dah lepas, tapi hari Malaysia belum lagi. Apa kata kita join giveaway ni nak? Jom join.. Jangan segan segan.. Hihi.....


https://www.ahmadhasif.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html#.V82rRph9600
Klik banner untuk join. 


Berikut merupakan hadiah hadiahnya.... PERTAMA : RM10 + dimasukkan dalam bloglist selama 50 hari. KEDUA : RM10 + dimasukkan dalam bloglist selama 30 hari. KETIGA : RM10 + dimasukkan dalam bloglist selama 10 hari. KEEMPAT HINGGA KESEPULUH : hadiah template blogger. Giveaway berakhir pada 30 September 2016. Pemenang pulak akan diumumkan pada 1 Oktober 2016 menggunakan khidmat random.org. 

Bagi cikla, erti kemerdekaan ni terlalu meluas. Kalau dulu, orang menafsirkan erti merdeka ni lebih kepada kebebasan negara dari cengkaman penjajah, tapi zaman sekarang ni cikla rasa ia lebih kepada kebebasan dari pengaruh luar. Bebas dari penjajahan emosi,  gaya hidup, dan yang paling penting minda. Nasihat cikla, kepada anak muda terutama, jangan mudah terpedaya dengan agenda luar yang mungkin ada tujuan tersirat yang kita tak sedar. Lagipun, koranglah harapan negara pada masa depan dan tak mustahil korang manalah tau korang merupakan pengganti para pemimpin yang ada sekarang. Merdeka jiwa, negara sejahtera.... 

Oklah, good luck semua. Sekian dulu, wassalam....

Post a Comment

20 Comments

  1. terima kasih kerana sudi join yer..
    sila buat artikle mengenai kemerdekaan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh. maaf.. Cikla x perasan syarat yg tu.. Sorry...

      Delete
  2. Salam singgah blogwalking dri sgmen yg sma.Good luck!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

    Sementara tunggu hari tamat giveaway ni jom blogwalking dulu blog peserta lain sambil2 baca artikle mengenai kemerdekaan yang mungkin dapat menaikkan semangat patriotik kita ni.. hehe..

    Senarai Peserta Giveaway Tunai RM30

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done blogwalking... Good luck pada semua...

      Delete
  4. Singgah sini^^

    http://misspurple17.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah.. good luck too..

      Delete
  6. membalas kunjungan dari GA yang sama..

    good luck ~ ^_^

    ReplyDelete
  7. salam

    saya join juga

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    ReplyDelete
  8. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kerana sudi menyertai giveaway ini..

    Senarai Pemenang Giveaway Tunai RM30

    ReplyDelete