Advertisement

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

Assalamualaikum wbt....

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman! | Jom join giveaway ni... 


 http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html
Klik banner untuk join.


So, produk yang cikla mesti pakai kalau keluar ke mana mana adalah BB Cream dan bedak compact.  Cikla guna brand Maybelline. Eye liner pun cikla tak pernah miss pakai kecuali kalau dah malas sangat. Hihi.... Itulah 3 produk basic yang cikla akan apply kalau keluar.... 

Oklah, join tau. Syarat pun mudah. Giveaway berakhir pada 26 September 2016. Good luck pada yang join. Sekian dulu, wassalam......


Post a Comment

16 Comments

  1. Best of luck cik la :) same la dgn mek pkai yg bsic je

    ReplyDelete
  2. macam best jer,,, hahaha :)

    ReplyDelete
  3. Gut luck cikla.. Lea balas kunjungan dari segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Lea... Tq sudi singgah.... All the best to you too...

      Delete
  4. hai.bw dr ga yg sma.goodluck ye sis :)

    https://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Good luck cikla

    http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  6. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check!

    Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete