Advertisement

Bila bunga berkembang mekar......

BILA BUNGA BERKEMBANG MEKAR... Amboi, tajuk kemain lagi kau nab... Dah macam tajuk novellah pulak. Boleh buat tajuk slot akasia ni.... Hihi.... Pagi pagi minggu ni, nak nak pulak masih dalam pantang ni nak buat apa pun kan. Baby Rara pun still tidur lagi, so ibunya pulak yang macam kebosanan. Huhu... Kakak dengan abangnya dah keluar main. Biasalah kalau dah jumpa geng sepupu memang tak hingat dunia punya. Aktif 45 kali ganda.... Dah confirm riuh rendah punyalah... Bertabahlah opah.... hihi... Ermmm... nak rileks kan minda tak? Jom cuci mata tengok bila bunga berkembang mekar dengan jayanya di garden mak cikla.... 


Bila bunga berkembang mekar......

Bila bunga berkembang mekar......
Bila bunga berkembang mekar......

Bila bunga berkembang mekar......
Bila bunga berkembang mekar......

Bila bunga berkembang mekar......
Bila bunga berkembang mekar......

Bila bunga berkembang mekar......
Bila bunga berkembang mekar......

Bila bunga berkembang mekar......
Bila bunga berkembang mekar......

Bila bunga berkembang mekar......
Bila bunga berkembang mekar......

Bila bunga berkembang mekar......
Bila bunga berkembang mekar......

Bila bunga berkembang mekar......
Bila bunga berkembang mekar......

Bila bunga berkembang mekar......
Bila bunga berkembang mekar......

Bila bunga berkembang mekar......
Bila bunga berkembang mekar......

Cantik je kan. Memang betullah orang cakap bila kita tengok bunga yang berkembang cantik ni, tenang je jiwa. Boleh jadi terapi juga. Ini pun sebahagian je bunga bungaan yang ada. Ada yang dah nak kelayuan pun, maklumlah kadang kadang tuan punya bunga terlalu busy dengan cucunda nya sampai lupa nak menyiram mereka. Haha... Tapi cantik kan. Rasa tenang je jiwa tengok bunga yang cantik-cantik ni. Oklah korang, have a good day ye. Happy holiday... Restday... Hihi... 

Post a Comment

7 Comments

  1. Wkmsalam.
    Memandang bunga2an yang cantik dan berwarna-warni boleh menjadi terapi mata dan minda kita.
    Hati2 semasa berpantang.

    ReplyDelete
  2. bnyk jugak bunga rumah cikla :) spouse mek rajin tanam bunga ni ha. mek suka bunga melur je sbb dia harum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni kat umah mak cikla lah Mek. Kat umah Cikla tak semeriah ini... hehe

      Delete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Warna-warni bunganya. Bila bunga berkembang hati berbunga riang. Cewahhh hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu... bila bunga mekar berkembang maka dtglah sang rerama bermain riang. Haha.. dah mcm ceritera pulak aih...

      Delete