27 September 2017

Segmen Blogwalking bersama Atiah.

Segmen Blogwalking bersama Atiah. | Assalamualaikum wbt. Rasanya macam dah lama je cikla tak join segmen. So, blogger Atiah ada buat segmen. Pada yang belum join, jom klik banner kat bawah tu.

Segmen Blogwalking bersama Atiah.
Segmen Blogwalking bersama Atiah.

Segmen Blogwalking bersama Atiah.


Dengan syarat yang senang, cikla rasa takde sebab kita tak nak join segmen ni kan. Syarat just follow blog dan media sosial je.

Segmen berlangsung dari 23 September hingga 30 September 2017. Seramai 3 orang pemenang bertuah akan dipilih melalui khidmat random.org.

Apa lagi. Jomlah join. Selamat bersegmen semua....

7 comments:

  1. Selamat bersegmen CikLa
    Mudah2an ada rezekinya

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya
    Singgah dari GA yg sama :)
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2017/09/segmen-blogwalking-bersama-atiah.html

    ReplyDelete
  3. Terima Kasih join segmen. Semoga Berjaya

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.