Advertisement

Selamat hari lahir Ahmad Ammar Rizqie, turn 3!

SELAMAT HARI LAHIR AHMAD AMMAR RIZQIE, TURN 3! Cikla sebenarnya nak cerita sikit pasal anak bujang cikla yang sorang ni. 3 tahun lepas, abang Ammar dilahirkan. Abang Ammar dilahirkan awal sikit dari tarikh jangkaan bersalin, tapi alhamdullillah semuanya selamat. Walaupun begitu, sebaik saja dilahirkan abang Ammar terpaksa ditempatkan di wad nicu sebab masalah jantung laju. 

Actually, dia dah berak kat dalam perut pun. Tu yang dia lahir-lahir je, nurse terus bawak pergi sebab dia dah tertelan air najis. Almost 2 week jugak cikla berkampung kat hospital. Masa tu, berpantang entah ke mana. Mujurlah masa tu diri cikla sendiri takde masalah. Kini, 3 tahun berlalu. Dah besar pun abang Ammar. Kenangan melahirkan dua memang tak kan cikla lupa. Hari ni 21/9/2017, genaplah usia abang Ammar 3 tahun.

Selamat hari lahir Ahmad Ammar Rizqie, turn 3!

Selamat hari lahir Ahmad Ammar Rizqie, turn 3!
Selamat hari lahir Ahmad Ammar Rizqie, turn 3!

"Selamat hari lahir abang Ammar. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang bijak, soleh dan mendengar cakap ibu ayah... Love u so strong... ❤️❤️❤️... "

Tahun depan dah boleh masuk tadika dah ni... 

Post a Comment

3 Comments

  1. Alhamdulillah...selamat ulangtahun kelahiran Ahmad Ammar Rizqie..moga sentiasa dilimpahi keberkatan hidup ya...

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Ammar ... handsome Ammar bergaya dengan shades tu ...

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir ammar, semoga menjadi anak yang baik dan sentiasa dimurahkan rezeki hehe

    http://shafyqahazahar.blogspot.my/

    ReplyDelete