16 September 2017

COMEBACK GIVEAWAY.

COMEBACK GIVEAWAY. | Assalamualaikum wbt. Hai korang. Korang dah join giveaway ni tak? By the way, thanks KC yang comel sebab tag cikla. So, korang yang belum join tu jom join reramai. Nak join, klik je banner kat bawah tu. 

COMEBACK GIVEAWAY. 


COMEBACK GIVEAWAY.

Semua syarat dah ada tertulis kat banner tu. Giveaway berakhir pada 30 September 2017. Sempat sesangat kalau korang nak join. 

Cikla nak tag : ❤️ MRS. PIP, MAI, MEK AYUNI ❤️ untuk join sama. 

So, cikla dah ikut semua syaratnya. Harap ada rezekilah ye nanti. Hehe. Good luck jugak pada korang yang join. 

9 comments:

  1. Mudah2an ada rezekinya.
    Good Luck.

    ReplyDelete
  2. 😍 dh lame tk join. Thnks cikla tag mek.

    ReplyDelete
  3. Gudluck cik la... nnt mrs pip join sekaki insyaallah..

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya CikLa! Mai pun dah join :)
    Tq tag Mai

    ReplyDelete
  5. Haiiiiii awak ! Terima kasih join giveaway kita. good luck. senarai peserta cik belbel dah update ye. https://blogcikbelbel.blogspot.my/p/peserta-comeback-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya :)
    Singgah dari GA yg sama
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/09/comeback-giveaway.html

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.