"Luahan Rasa Tanpa Suara"

16 September 2017

COMEBACK GIVEAWAY.

Korang dah join giveaway ni tak? By the way, thanks KC yang comel sebab tag cikla. So, korang yang belum join tu jom join reramai. Nak join, klik je banner kat bawah tu. 
 
COMEBACK GIVEAWAY.

Semua syarat dah ada tertulis kat banner tu. Giveaway berakhir pada 30 September 2017. Sempat sesangat kalau korang nak join. Cikla nak tag : MRS. PIP, MAI, MEK AYUNI untuk join sama. 

So, cikla dah ikut semua syaratnya. Harap ada rezekilah ye nanti. Hehe. Good luck jugak pada korang yang join. 

8 comments:

  1. Mudah2an ada rezekinya.
    Good Luck.

    ReplyDelete
  2. 😍 dh lame tk join. Thnks cikla tag mek.

    ReplyDelete
  3. Gudluck cik la... nnt mrs pip join sekaki insyaallah..

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya CikLa! Mai pun dah join :)
    Tq tag Mai

    ReplyDelete
  5. Haiiiiii awak ! Terima kasih join giveaway kita. good luck. senarai peserta cik belbel dah update ye. https://blogcikbelbel.blogspot.my/p/peserta-comeback-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya :)
    Singgah dari GA yg sama
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/09/comeback-giveaway.html

    ReplyDelete