Suka menulis, berkongsi cerita dan bergurau tapi tahu batasnya.





Starlavenderluna 2nd GiftAway.

Assalamualaikum wbt....

 Starlavenderluna 2nd GiftAway. | Hai korang, Jom join giveaway ni.... klik kat banner tau...


 http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/11/my-2nd-giftaway-by-starlavenderluna.html


Kalau nak tau syarat pun klik kat banner jugak. Giveaway tamat pada 30 November 2015. Join tau. Kita support rakan kita ni... Oklah, sekian dulu. Wassalam...

-TAMAT SUDAH-

Share:

3 comments:

  1. Terima kasih Cik La kerana sudi join GA saya, good luck yea...! =D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...Tahniah awak terpilih sebagai pemenang.. Sila whatsapps saya (019-9884032) atau emel kepada saya (starlavender.luna@gmail.com) mengenai detail awak seperti nama penuh, alamat penuh dan nombor telefon sehingga 7hb Disember 2015..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam... ye ke? Syukur alhamdulillah... nnti saya wasap awk ok..

      Delete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Owner


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril).
Isteri, ibu, part time blogger, hypothyroid dan suri bisnes. Positive vibes.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

Blog Page

Business Page


POS ONLY (Seluruh Malaysia, termasuk Sabah Sarawak). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

Latest Post

Recent Posts Widget

Lovely Friends

Viewers