Advertisement

Bila Ammar dapat 'kaki'....

BILA AMMAR DAPAT 'KAKI'... Itulah perumpamaannya. Sejak adik Ammar dah pandai berjalan ni, memang tak reti duduk diam. Nak dipegang pun tak nak. Boleh cikla cakap kalau siang memang dia tak duduk diam langsung. Berjalan... berjalan... berjalan je kerja dia. Itu belum lagi aktif memanjat sana sini.... hai lah anak...

Kalau dulu kakaknya takde lah seaktif ni. Mungkin boy kot. Aktif yang amat. Cubalah kalau cikla lipat kain, memang dikacaulah jawabnya. Yang comelnya, sebelum dia nak kacau lain yang cikla lipat tu, dia pandang je ibunya. Nak tengoklah tu, ibunya marah ke tidak.. haha.... Kadang-kadang kalau cikla cakap, haipp tak jadi nak kacau. Tapi, banyak mengacau dari tak... lepas punggah kain tu, selamba je dia pergi main... aduhaiii...

Gambar yang cikla nak share ni, gambar masa kami sekeluarga pergi walking-walking kat Astana Morocco, Putrajaya. Korang tengoklah betapa 'excited'nya adik Ammar masa cikla lepaskan dia bg berjalan kat situ. Nak dipegang or dipimpin memang taklah kan...

Bila Ammar dapat 'kaki'....

Bila Ammar dapat 'kaki'....
Bila Ammar dapat 'kaki'....

Bila Ammar dapat 'kaki'....
Bila Ammar dapat 'kaki'....

Bila Ammar dapat 'kaki'....
Bila Ammar dapat 'kaki'....

Lepas tu, pantang nampak 'lubang' or batu-batu kecil kat tempat tu, memang habislah dikoreknya. Last-last apa lagi masuk mulutlah... adusss...Ammar Ammar...

Bila Ammar dapat 'kaki'....
Bila Ammar dapat 'kaki'....

Bila Ammar dapat 'kaki'....
Bila Ammar dapat 'kaki'....

Bila Ammar dapat 'kaki'....
Bila Ammar dapat 'kaki'....

Walau apapun, cikla bersyukur sebab dapat melihat ammar membesar depan mata ni. Anak bujang sorang kan... Cikla harap Ammar akan membesar dengan sihat, dan jadi anak yang soleh kelak. Amin...❤❤❤

Post a Comment

0 Comments