Wah, dah masuk bulan November rupanya. Hari ni pun dah 2 haribulan. Kejapnya masa berlalu, dah nak sampai the end of the year pun. Rasanya, kalau dah masuk bulan November ni sinonim dengan musim peperiksaan penting kan. Apa lagi kalau bukan peperiksaan SPM dan STPM.

Hari ni bermulanya peperiksaan SPM. Semua budak-budak form 5 seluruh negara, termasuk jugak adik cikla yang bongsu (lebih kurang 400k++ orang pelajar) yang akan menduduki peperiksaan ni. 

Ehemmmz teringat pulak masa zaman cikla amik periksa SPM tahun 1999. Memang kenangan tak boleh lupalah. Lagipun last year kita orang berada di alam persekolahan. Last year wearing school uniform. Memang sweet memory.

Baiklah adik-adik sekalian, cikla nak wish Selamat menjawab periksa ye. Baca soalan elok-elok, jangan gopoh-gapah. Tenangkan hati, tarik nafas dalam-dalam. Jangan lupa baca doa tau sebelum nak jawab soalan nanti. All the best guys. Good luck. Semoga akan mendapat result periksa yang bagus.

Kata-kata semangat untuk korang semua.

Good luck untuk semua calon SPM 2015.
Good luck untuk semua calon SPM 2015.

Good luck untuk semua calon SPM 2015.
Good luck untuk semua calon SPM 2015.

Good luck untuk semua calon SPM 2015.
Good luck untuk semua calon SPM 2015.

All the best jugak untk adik cikla. Do your best ok. Doa dari akak dan keluarga sentiasa mengiringimu dik. Aamiin. 

#JDT
#jawabdengantenang
#jawabdengantepat

Kredit gambar : internet.