Tengah-tengah malam yang damai ni Cikla nak ajak korang semua ramai-ramai join segmen rakan blogger kita ni. Apa salahnya kita support sesama kita kan. Saling sokong-menyokong. Amalan mulia. Betul tak. Ok ok.. Tak payah nak cakap banyak, Sesiapa nak join klik je pada banner. Macam biasalah, macam tak biasa pulak. Hihi. Jom klik.



http://iampiegirl.blogspot.my/2015/11/segmen-bloglist-dec-15-jan-16-by-afidah.html


Syarat-syaratnya pun senang yang amat. Hehehe.

-Blogger Malaysia.
-Follow blog Afidah Azmi ( WAJIB )
-Follow Google+ Followers- ( WAJIB )
-Follow instagram  @fiedaazmi (WAJIB bagi yang ada )
-Copy banner kat atas tu dan backlink ke link blog Afidah Azmi.
-Buat tajuk ni " Segmen Bloglist Dec 15-Jan 16 By Afidah Azmi"
-Nyatakan apa yang korang suka dengan blog Afidah Azmi dan sertakannya ke ruangan komen bersama link yang korang join. Oppsss..sebelum terlupa..jangan lupa #anda follower keberapa..Kalau yang dah memang follow blog dia tu.  It''s okey.

Untuk memenuhi syarat segmen, Cikla akan nyatakan yang. Blog cik Afidah Azmi ni menarik, senang nak buka sebab tak berat sangat, Loading cepat.  Warna pun cantik juga... Biru gitu.. Sejuk mata memandang... Oh ya... Lupa pulak.. Cikla merupakan follower blog Afidah Azmi yang ke-89. Hope we keep in touch lepas ni... Ok. Salam perkenalan dari Cikla.

Tarikh akhir untuk segmen ni adalah pada 30 November 2015 tepat jam 12.00 tengah malam. So, cepat-cepat join...

Oklah, sekian dulu, jangan lupa join tau... Sekian dulu, wassalam....