Apa khabar? Cikla harap semuanya sihat ye. Alhamdullilah dan syukur sebab kita masih lagi diberi peluang bernafas nak menikmati nikmatnya. Semoga hari-hari kita semua diberkati dan sentiasa berada di bawah hidayahNya. Aamiin. 

Sekejap je dah isnin balik kan? Cepatnya masa berlalu. Korang monday blues tak? Hehehe. Jangan ingat full housewife macam cikla ni tak alami monday blues. Kalau ikutkan hari-hari blues sokmo, hihi. Boleh pulak cam tu kan? 

Morning semua... isnin datang lagi!
Morning semua... isnin datang lagi!

Eh eh, korang dah breakfast ke? Cikla baru je lepas breakfast. Hari ni macam rajin pulak nak buat breakfast. Ala, bihun goreng bujang dengan nugget tempura je. Lawan pulak dengan Lipton Milik Tea Gold panas. Perghhh, memang best lah. Korang jangan lupa breakfast tau, breakfast memang penting tau. Jangan skip breakfast tau.