Advertisement

8th Anniversary GiveAway!

Assalamualaikum wbt...

8th Anniversary GiveAway! | Dah lama rasanya Cikla tak join giveaway... So, Cikla dengan suka hatinya, Cikla nak join giveaway ni dan Cikla nak ajak korang join sekali. Kasi meriah banyak ini giveaway.... Hehe... Macam biasa, nak join, klik kat banner di bawah.


ttp://lobaksusue.blogspot.my/2015/11/8th-anniversary-giveaway.html


Kalau korang nak tau syaratnya, klik jugak kat banner tu. Semua ada. Hadiahnya pun best. Tu kat bawah tu.... Hehe...




Giveaway ini akan berlangsung daripada 20.11.2015 hingga 25.11.2015 11:59 malam. Senarai peserta akan diumumkan pada 27.11.2015. Senarai pemenang akan diumumkan pada 30.11.2015. Dan yang paling penting, keutamaan akan diberikan kepada FOLLOWER blog QasehnyaRania. So, pepahaalah ye. Apa lagi, kepada sesiapa yang belum follow blog QasehnyaRania, bolehlah follow. Cikla dah... Hehe.... Oklah korang... Join tau. Sekian dulu, wassalam....

-TAMAT SUDAH-

Post a Comment

9 Comments

  1. semoga berjaya
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/8th-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/8th-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Gud luck.. jejalan dr GA yg sama..
    http://ahlamsjourney.blogspot.my/2015/11/8th-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari GA sama semoga ada rezeki ^^

    ReplyDelete