Advertisement

Hujan pagi!

HUJAN PAGI! Apa khabar semuanya pagi ni? Cikla harap korang sihat-sihat hendaknya. Cikla, alhamdulillah sihat.... Cuma sekarang ni macam payah sikit nak 'curi' masa nak update blog kesayangan cikla ni. Nak blogwalking kawan-kawan pun tak sempat-sempat. Lagipun sekarang ni line internet macam menyedihkan aje. Kejap ada kejap takde. Nak bukak blog pun kemain lama, bertahun berjanggut nak tunggu loading.... huhu.... bertabahlah....

Pagi ni kat tempat cikla hujan. Tempat korang hujan tak? Maklumlah, dah sampai akhir tahun biasalah musim hujan... peralihan angin monsun. Mana-mana tempat yang hujannya lebih sikit, banjirlah. Kampung cikla pun dengar-dengarnya banjir jugak. Tapi, alhamdullilah rumah mak cikla tak kena.... walau apapun, semoga semua mangsa selamat. Amin...

Hujan pagi!

Hujan pagi!
Hujan pagi! Image from facebook.com.

Semoga kita semua sentiasa dilindungi olehNya... Amin...

Post a Comment

1 Comments