Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda.

By Cikla Shahril - November 27, 2015

Assalamualaikum wbt...

Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda. | Hai semua, jom join giveaway adik kita ni... Nak join klik kat banner comel tu...


http://nuurhuudaa.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html


Hadiahnya semestinya bawal crepe la kan.. Hihi.. Jom tengok syaratnya pulak...

  1. Follow blog dan Google+ Muja dan Huda
  2. Like Fanpage Muja dan Fanpage Huda.
  3. Buat 1 entry bertajuk "Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda"
  4. Copy banner di atas dan backlink kan ke entry.
  5. Publish post dan tinggalkan link entry di bahagian komen.
  6. Peserta digalakkan blogwalking antara satu sama lain untuk mengeratkan lagi hubungan hubungan sesama blogger :D
Tarikh tutup ialah : 5.12.2015 pada 11.59pm.

Join tau. Lagipun lama lagi tarikh tutupnya. Oklah, sekian dulu. Wassalam...

-TAMAT SUDAH-

  • Share:

You Might Also Like

6 Orang yang komen.

  1. Terima kasih sudi join GA kami. insyallah huda akan terus support blog ni ;)

    ReplyDelete
  2. BW daripada GA yang sama

    Good Luck....

    BW dari Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda

    Follow blog AlongMisuari

    AM nak ajak join GA
    Giveaway Disember 2015 Cash RM500

    Berminat menjana RM2400 sehari??? KLIK SINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama :) gud luck!
    http://ahlamsjourney.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

    ReplyDelete