Senarai peserta Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.

Giveaway cikla sedang berlangsung tau. Korang dah join belum? Jomlah join. Banyak lagi masa nak join. So, pada yang dah join, thanks ye korang sebab join dan support cikla. Cikla senaraikan peserta yang join giveaway ni ye. Jom check!

Senarai peserta Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.
Senarai peserta Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my. 

  1. Zafirah Nazri 
  2. Cekgu Norazimah
  3. Sayidah Napisah
  4. Kak Yong
  5. Haslina Kasbulah
  6. Hani Fadhlina
  7. Shahida Halim
  8. Noor Akma
  9. Mrs. Fuzy Sweetsourleyra
  10. Miza Talib
  11. Salatul Zarida
  12. Shahida Dzulkafli 
  13. Amar Razali
  14. Siti Rohaida Yusof
  15. Mia Liana
  16. Nona Qiyah
  17. Sya Nissa
  18. Lea Azleeya
  19. Mar Mansor
  20. Azman Arshad
  21. Shikin Razali
  22. Noor Azlan 
  23. Farhanna Jafri
  24. Radhia Razali
  25.  Sheila Adziz
  26. Efa Othman

Pada yang belum join tu klik je kat SINI. Pada yang dah join, thanks again. Korang digalakkan blogwalking sesama sendiri jugak tau.

Thanks and enjoy! 

7 comments:

Followers

Top Commentators

Library

Labels

TV show (17) about me (3) agama (303) beauty (143) biar betul (18) bisnes (118) blog story (635) breastfeeding (6) cerpen (1) diy (4) drama/filem (46) event (35) gajet dan IT (20) health (354) idea kreatif (41) ilmu (25) info (369) jalan-jalan (41) kata hikmah (9) kisah artis (35) lirik lagu (11) muhasabah diri (445) my pregnancy (20) parenthood (49) petua (188) poem (12) pregnancy (10) puasa story (30) relationship (60) resepi (246) rumahtangga (63) senyum sikit (4) social awareness (170) tips (40) wordless (31)

Disclamiers

Ini merupakan blog peribadi. Segala perkongsian dalam blog ini adalah pendapat peribadi penulis dan dari info yang telah dinyatakan sumbernya serta untuk rujukan pemilik blog pada masa hadapan. Artikel yang mengandungi fakta/info berkaitan medical adalah dari sumber yang boleh dipercayai dan telah disahkan kesahihannya. Namun, sila dapatkan nasihat pakar untuk lebih detail. Komen yang mempunyai pautan atau laman web yang bersifat keuntungan sebelah pihak (perniagaan) akan dipadamkan serta-merta termasuklah komen yang berbau negatif juga tak akan disiarkan. Terima kasih.

Pageviews