Advertisement

Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul.

Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul. | Assalamualaikum wbt. Peminat coklat jangan lepaskan peluang join giveaway ni. Hadiahnya sudah tentulah coklat kan... Apa lagi, nak join klik je banner kat bawah tu.

Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul.
Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul. 

Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul. 


Syaratnya pun mudah yang amat... 

  •  Follow Blog Sii Nurul dan Diary Nie's Gallery 
  •  Like FbPage Sii Nurul
  • Buat entry yang bertajuk "Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul"
  • Letak gambar banner kat atas dalam entry post korang dan backlink ke entry post giveaway. 
  • Tinggalkan URL entry post korang kat ruang komen di blog penganjur. 

Giveaway berlangsung dari 25 Julai 2017 hingga 15 Ogos 2017. 3 orang pemenang dipilih menggunakan khidmat random.org dan akan diumumkan pada 20 Ogos 2017. 

So, apa lagi. Jom join.  Mana tau ada rezeki dapat coklat.  Sedap tu... 

All the best pada yang join...  Good luck semua dan untuk diri cikla jugak.. Hihi... 

Post a Comment

12 Comments

  1. Wlmsalam.
    Mudah2an dapat hadiah coklat tu nanti.

    ReplyDelete
  2. Good luck!
    Macam nak join juga

    ReplyDelete
  3. Bertandang dari GA yg sama . All the best

    ReplyDelete
  4. Datang bertandang dari giveaway yang sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/07/chocolate-fan-giveaway-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,
    Singgah blogwalking dari GA yang sama

    http://www.myarosli.com/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  6. Join Jugak Good Luck ;)

    ReplyDelete
  7. Terima kasih ya join GA nie
    di sini ada senarai peserta.. all the best and good luck!
    http://ciknurul23.blogspot.my/2017/07/senarai-peserta-chocolate-fan-giveaways.html

    ReplyDelete
  8. hai. blogwalking sini. all the best :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  9. Good luck. Kinah singgah sini
    http://ape-kinah.blogspot.com/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  10. singgah dr segmen yg sama..gud luck Cik La
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen sama. gudluck

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2017/08/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete