Advertisement

MINI TOPUP GIVEAWAY by MerahCekelat.

MINI TOPUP GIVEAWAY by MerahCekelat.  | Assalamualaikum wbt. Fuhhh, dah lama kot cikla tak join GA kan. Sebelum tu thanks Hani sebab tag cikla tau. Kalau bab topup ni macam menarik sikit. Free kan, siapa tak nak. Hihi. Korang dah join belum? Kalau belum, join klik banner kat bawah tu. 

MINI TOPUP GIVEAWAY by MerahCekelat.
MINI TOPUP GIVEAWAY by MerahCekelat. 

MINI TOPUP GIVEAWAY by MerahCekelat. 


Syaratnya pun senang je. Just follow mem'follow' je. So, untuk memenuhi syarat yang ditetapkan, cikla nak tag tiga orang sahabat cikla yang gojes ni untuk join sama. 

Pin pon pin pon...  Cikla nak ajak ;


Pendapat cikla, blog awak ni dah ok. Dah. Berlatar belakangkan warna putih, sedap mata memandang. Loading pun laju je, takde sangkut-sangkut. 

Korang yang tak ditag pun boleh join jugak. Lagi ramai, lagi best. Meriah sikit... 

Giveaway berlangsung dari 7/6/2016 hingga 16/7/2017. So, apa lagi. Cepat-cepat join. Good luck pada yang join. Happy blogwalking too... ❤️❤️❤️ 

Post a Comment

8 Comments

  1. Haiiiiii, join gakkkkkkk, Godluck ya ~ singgah balik mehhh~

    http://nonasani.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking. semoga murah rezeki.

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html

    ReplyDelete
  4. Semoga CikLa berjaya dalam pemilihan.. =)

    ReplyDelete
  5. jalan2 dari giveaway yang sama...
    http://www.mialiana.com/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html

    ReplyDelete