Segmen: Bloglist Haslina : July 2017.

Segmen: Bloglist Haslina : July 2017. | Assalamualaikum wbt. Korang dah join segmen ni tak? Kalau belum, jomlah join sama. Sebelum tu, thanks Shikin sebabnya tag cikla. Korang kalau nak join jugak, klik je banner kat bawah ni. 

Segmen: Bloglist Haslina : July 2017.


Segmen: Bloglist Haslina : July 2017.
Segmen: Bloglist Haslina : July 2017.

So, cikla nak tag 3 kawan blogger cikla yang ohsem ni. SAYIDAHNAPISAH, KAK SUE, ANASUHANA untuk join sama. Yang tak ditag pun boleh join jugak. No hal punya. 

Segmen berakhir pada jam 8.00 malam 29 Jun 2017. Pemenang pulak akan dipilih melalui khidmat random.org dan result segmen akan diumumkan pada 30 Jun 2017.

Selamat bersegmen korang... ❤❤❤

Share:

5 comments:

  1. Semoga berjaya cikLa...

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. anda tersenarai sebagai pemenang bloglist July 2017 saya.. :)

    http://puankuci.blogspot.my/2017/06/senarai-pemenang-segmen-bloglist.html

    ReplyDelete
  3. jalan2 dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/06/segmen-bloglist-haslina-july-2017.html

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Owner


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril).
Isteri, ibu, part time blogger, hypothyroid dan suri bisnes. Positive vibes.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

Viewers

Blog Page

Business Page

Say Something Here