Advertisement

Segmen 24 Jam Bloglist #26 Mialiana.com

Segmen 24 Jam Bloglist #26 Mialiana.com | Assalamualaikum wbt. Hai korang, jom join segmen sis Mialiana.com ni buat. Manalah tau rezeki boleh stay dalam bloglist blog dia yang ohsem tu. Harap-harap bolehlah membantu menaikkan trafik blog yang suam-suam kuku ni. Hihi.

Apa lagi, jemput join memeriahkan suasana... 


Pencarian bloglist bagi bulan Julai, Ogos dan September 2017 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12 Jun 2017, iaitu tepat jam 4.30 petang sehingga hari esok, 4.30 petang 13 Jun 2017. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #26 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 Jun 2017.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Selamat bersegmen korang. Happy blogwalking too... ❤️❤️❤️

Post a Comment

8 Comments

  1. Best of luck, CikLa.. =)

    ReplyDelete
  2. sy memang dah email dua kali . mmg xdpt ke? ni da email kali ketiga.

    ReplyDelete
  3. singgah blogwalking https://umifuzy.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. jalan jalan kat sini dari segmen yang sama ...
    cheers.

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen CikLa.. =)

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan.. good luck..Hye jemput singgah dan follow blog saya ye. =) https://dhiyarizqicollection.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. salam... terima kasih sudi join segmen ini.

    http://www.mialiana.com/2017/06/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    semoga berjaya!!

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  8. Anonymous07 July, 2017

    Blogwalking ke sini sambil follow awak.. Selamat berkenalan

    http://diarialialiyana.blogspot.my/2017/07/rajin-vs-malas.html

    ReplyDelete