13 March 2018

Chocolate Art yang sungguh menakjubkan.

Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan. | Assalamualaikum wbt. Kalau sebelum ni kita biasa melihat orang membuat makanan, minuman dan pencuci mulut daripada coklat, kali ni penggunaan coklat adalah dalam bentuk yang berbeza. Melalui coklat boleh menghasilkan sebuah art atau seni yang menakjubkan.

Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan.

Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan.
Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan.

Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan.
Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan.

Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan.
Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan.

Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan.
Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan.

Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan.
Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan.

Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan.
Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan.

Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan.
Chocolate Art  yang sungguh menakjubkan.

Kalau macam ni, nak makan pun sayang kan sebab cantik sangat. Tak sampai hati.  Haha...

Kredit Art and DIY Ideas.

4 comments:

  1. Comelnya... nak makan pun macam tak sanggup da .heheh

    ReplyDelete
  2. Tenung je...fikir banyak kali nak makan...hehe..

    ReplyDelete
  3. cantiknya cekelattt, sedapnya

    ReplyDelete
  4. wahhh
    memang kreatif betul

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.