Breaking

13 March 2018

Bila blog kena boom dengan blogger adianiez aida!

Bila blog kena boom dengan blogger adianiez aida! | Assalamualaikum wbt. Pagi ni, bila cikla bukak blogger dashboard bahagian comment, terlompat bintang cikla tengok blogger adianiez aida boom blog cikla.

Banyak betul dia komen. Hehe... Tergamam cikla, plus terharu. Hehe...

Bila blog kena boom dengan blogger adianiez aida! 

Korang tengoklah, meriah betulkan dengan komen dia. Hehe. Kalau ramai yg komen macam ni, insha'Allah cikla nak wujudkan balik lah hadiah for top commentator. So, let's comment.

Bila blog kena boom dengan blogger adianiez aida!
Bila blog kena boom dengan blogger adianiez aida! 

Bila blog kena boom dengan blogger adianiez aida!
Bila blog kena boom dengan blogger adianiez aida! 


Siapa blogger adianiez aida ni

Terlanjur kita cerita pasal ni, apa kata kita berkenalan dengan blogger comel sorang ni.

Blog www.adianiez.com ni sudah bersiaran selama hampir 9 tahun. Wah, lamanya. Kiranya macam senior cikla lah ni. Blog cikla baru setahun jagung. Hehe.

Menariknya mengenai blog ni, blog ni sangat berinformasi dengan pelbagai perkongsian termasuk resepi, tips travel, homeschool dan review.

Kalau korang nak tau apa kisahnya dengan blog ini, klik je gambar kat bawah tu...
Bila blog kena boom dengan blogger adianiez aida!
Bila blog kena boom dengan blogger adianiez aida! 

Bila blog kena boom dengan blogger adianiez aida!
Bila blog kena boom dengan blogger adianiez aida! 


Kepada blogger aida, thanks sebab sudi singgah dan drop komen yang banyak di blog picisan ku ini.

Insha'Allah, nanti cikla balas kunjungan awak ye. Cepat atau lambat cikla pasti singgah sana jugak...

Keep blogging and keep in touch ye walaupun di alam maya...

9 comments:

  1. tudiaaaaa
    saya pun suka kalau blog kena boom dengan banyak komen
    hehehe

    ReplyDelete
  2. wah..banyak kena boom ni..nasib baik tak meletop kan...hehe

    ReplyDelete
  3. Wahhhh seronoknya.. Sis ni mmg slalu boom pon. Dia sgt baik. Cikyan pon suka gak blogger ni. Mmg baik..

    ReplyDelete
  4. Kak Aida memang suka memberi komen yang membina.. Saya pun selalu jugak kena boom dengan kak Aida..

    ReplyDelete
  5. 9 tahun??? Lamanya... boleh bergelar otai blogger dah..nak singgah sana t :)

    ReplyDelete
  6. Alahai cikla. Segan nya .
    Aida memang ada time time blog walking.
    Once terjah satu2 blog, takkan boleh sekejap.
    Mesti skrol lain-lain entri.
    Suka membaca cerita org lain.
    Tapi tu la, masa amat mencemburui kan?
    Anyway Tq tau sebab acknowledged kehadiran Aida. Love u lah...

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.