Advertisement

1 rumah, 1 MMG : Korang kena miliknya satu hari ini!

1 RUMAH, 1  MMG : KORANG KENA MILIKNYA SATU HARI INI! Cikla agak semua orang tahu mengenai Marvelous Massage GEL atau MMG ni kan. Betul tak? Rasanya, minyak urut moden MMG ni memang terkenal dan mempunyai peminatnya yang tersendiri. Cikla sendiri pun pengguna minyak urut moden MMG yang setia. Cececeh. Tapi, seriouslyminyak urut moden MMG dah serasi dengan diri ini...

Kalau sakit perut, sapu minyak urut moden MMG. Kalau lenguh kaki, sapu minyak urut moden MMG. Kalau pening-pening ringan, sapu minyak urut moden MMG. Hari tu, cikla sakit gigi on-off, sapu minyak urut moden MMG dekat area pipi. Alhamdulillah, rasa selesa sikit dan rasa sakit pun berkurangan.

Mengapa korang perlu miliki minyak urut moden MMG 

1 rumah, 1 MMG : Korang kena miliknya satu hari ini! Promosi hebat berlangsung hingga 31 Disember 2018!
1 rumah, 1 MMG : Korang kena miliknya satu hari ini! Promosi hebat berlangsung hingga 31 Disember 2018!

Here it is!

  1. Tak berminyak, tak melekit dan mudah meresap kering di kulit kita. Wah, bestnya! 
  2. Baunya harum semerbak lavendar sekaligus memberi kehangatan yang menyamankan. Syoknya! 
  3. Pantas memberikan kelegaan, InshaAllah. 
  4. Ia didatangkan dalam bentuk packging yang menarik. Dengan warna pink putih yang memikat hati. Lawa weh! 
  5. Easyable sebab ia mudah dibawa ke mana saja. Masuk dalam handbag korang, settle! Kalau yang saiz kecil tu, masuk loket pun boleh. 
  6. Semestinya halal, mesra wudhu' dan selamat digunakan sebab bebas dari bahan kimia yang membahayakan. Gunakan tanpa ragu-ragu! 
  7. Sesuai digunakan untuk setiap lapisan umur. (Kalau untuk baby dan kanak-kanak, sapu nipis-nipis). 
  8. Produk keluaran Muslim dan bumiputera.

Macam cikla bagitau sebelum ni, minyak urut moden MMG boleh digunakan untuk membantu melegakan rasa senggugut, pening kepala, selsema dan batuk ringan, kembung perut, lenguh badan, terkena benda panas atau air panas/melecur, urutan ibu bersalin, menghilangkan selulit, bengkak gusi, sembelit, luka kecil dan mengecutkan jerawat. 

Selain itu, minyak urut moden MMG juga sesuai digunakan untuk mengurangkan rasa lenguh-lenguh kaki, termasuklah di pinggang or badan. Eh, area tengkuk pun boleh jugak sapu ye. Cikla selalu gunakan, lebih-lebih lagi kalau rasa sengal-sengal dekat situ.

1 rumah, 1 MMG : Korang kena miliknya satu hari ini! Promosi hebat berlangsung hingga 31 Disember 2018!
1 rumah, 1 MMG : Korang kena miliknya satu hari ini! Promosi hebat berlangsung hingga 31 Disember 2018!

Rasa dia memang best, sedikit berangin, cool! Tapi, kalau korang nak rasa panas sikit boleh oleskan air lepas sapu minyak urut moden MMG tu.

Kelebihan minyak urut moden MMG juga, ia meresap ke kulit dalam tempoh 20 saat dan ia akan kering tanpa perlu korang lap atau cuci tangan. Ini kerana, minyak urut moden MMG adalah sejenis waterbased. Struktur ala-ala lotion, so ia tak mudah tumpah. Diulangi, ia juga bersifat mesra wudhu' dan 100% buatan bumiputra tempatan yang mana ia menggunakan tumbuh-tumbuhan yang dijamin 100% halal.

<<Berminat untuk order klik link wasap berikut : www.wasap.my/60173815843/nakMMG>>

Post a Comment

1 Comments