Advertisement

Selamat pagi semua. Happy Thursday...

Selamat pagi semua. Happy Thursday... | Assalamualaikum wbt. Hari ni dah Khamis dah. Sekejap je masa berjalan... Alhamdullilah, hari ni dah hari ke 10 cikla berpantang. Badan pun dah rasa segar sikit. Cuma, malam kadang kadang malam kurang tido. Biasalah orang cakap kalau beranak kecik. Memang tak akan terlepas moment begini. Esok esok anak dah besar, rindu pulak ye.. Hehe...

Abang Ammar ni pagi-pagi dah bangun. Paling awal sebelum Subuh dah bangun dah. Memang nak mengejutkan ibu dengan ayah dia bangun solat Subuh tu.. Hehe... Sekarang ni pun, dah pandai buli adik baby tau. Pantang lepa sikit, mulalah nak tarik stoking baby la, tarik bantal baby la.... Kena sentiasa awasi....

Selamat pagi semua. Happy Thursday...

Selamat pagi semua. Happy Thursday...
Selamat pagi semua. Happy Thursday... 

Selamat pagi semua. Happy Thursday...
Selamat pagi semua. Happy Thursday... 

Selamat bekerja pada yang bekerja. Jalankanlah tanggungjawab yang diberi dengan jujur dan dedikasi ok. Apa yang penting, kita happy dengan apa yang buat. Barulah, ceria sepanjang hari. Buat kerja pun tenang gembira je...

Semoga Allah SWT sentiasa merahmati kita semua.

Post a Comment

6 Comments

  1. slmt pagi cik la :) semoga dimurahkn rezeki. ank mek pun same bangun sblom subuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.... Bdk2 nk meningkat besar gamaknya kan.. Hihi...

      Delete
  2. heppy tuesday cikla. hihi. dak kecik kan .. bila dapat je adik memang tak sah la kalau tak usik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la... Geram aja agaknya dia tgk adiknya....

      Delete