Pencarian bloglist untuk blog gadisgenits.

By Cikla Shahril - August 02, 2016

Assalamualaikum wbt...

Pencarian bloglist untuk blog gadisgenits. | Hai.. Korang dah join segmen ni tak? Kalau belum jom join ramai ramai.....


Nak join? Klik SINI.....


Syarat pun senang. So, untuk memenuhi syarat, cikla nak tag 3 orang sahabat blogger Cikla untuk join sama... Mereka adalah......

SITI YANG MENAIP, NADIAH IZZATY, EECA SHYAA

Segmen bermula dari 1/8/2016 hingga 15/8/2016.... So, apa lagi. Jom join cepat... Pada yang tak ditag pun boleh join... Oklah, selamat bersegmen semua.... Happy blogwalking ya... Sekian dulu, wassalam....

-TAMAT SUDAH-

  • Share:

You Might Also Like

15 Orang yang komen.

  1. Yeay!!! Cik La tag nadia lagi... Tq tq ... Nanti nadia join ye =)

    ReplyDelete
  2. Salam Blogwalking.

    Dari segmen yang sama.

    Good luck !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi bw sini.. Slmt bersegmen jugak...

      Delete
  3. singgah dari segmen sama..

    https://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
  4. Salam singgah...

    Kita sama-sama join

    https://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog-gadis.html

    ReplyDelete
  5. Semoga awak berjaya...singgah dari segmen yang sama

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
  6. Salam...blogwalking here, terima ksih sudi join,

    Semak senarai blog :-
    http://gadisgenits.blogspot.my/2016/08/senarai-pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    Pemenang akan diumumkan pada 16/8/16 good luck :)

    ReplyDelete
  7. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete