Advertisement

Saya Nak Menang Set Skinfood.

Assalamualaikum wbt...

Saya Nak Menang Set Skinfood. | Adik yayacendana buat contest. Jom kita join, kita support sesama kita....


http://www.yayacendana.com/2016/08/skinfood-worth-rm200-set-korean-beauty.html
Klik banner untuk join.


Cikla nak tag awak, awak dan awak untuk join sama. Pada yang tak ditag, boleh join jugak..... Jom jom....

So, cikla nak menang set Skinfood kerana;

"Sejujurnya, ini pertama kali cikla tau dan dengar pasal produk ni. Lagipun, cikla belum pernah mencuba mana mana produk berasaskan bahan semulajadi. Mana tau produk ni serasi dengan diri ini, boleh jadi pengguna setia. Betul tak? Lepas tu, barulah berani nak promote kat orang lain.... Bak kata orang, I try first, then I promote... Hihi...."

Contest berakhir pada 26 September 2016. Lama lagi tu, sempat nak join. Oklah, good luck pada yang join and me too. Sekian dulu, wassalam.....

Post a Comment

9 Comments

  1. Thanks cik la 😊 InsyaAllah pmbukaan entry sept ni mek update dgn GA ni 😊

    ReplyDelete
  2. tqq tag cik la. if free nti saye join ^^,

    ReplyDelete
  3. singgah dr segmen sama

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/09/saya-nak-menang-set-skinfood-bernilai.html

    ReplyDelete
  4. hi..salam kenal..terima kasih sudi join ga..moga berjaya..^-^

    ReplyDelete