14 May 2014

Khas untuk suamiku: SELAMAT HARI LAHIR!

Khas untuk suamiku: SELAMAT HARI LAHIR! | Assalamualaikum wbt... "Tanggal 14 Mei 1982 (32 tahun yang lalu) lahir seorang bayi lelaki yang comel, putera bongsu pasangan Haji Abu dan isteri. Anak itu dijaga dengan penuh kasih sayang sampai dia meningkat dewasa dan membina keluarganya sendiri. Itulah dia insan bernama Azrin Abu... suamiku yang tersayang..."

Ececeh... dah macam cerita bedtime story lak kan.. hehe.. saje je.. meng"gimik di pagi hari. Sebenarnya hari ni hari lahir suami cikla yang tercinta... oklah... "mama nak wish pa":

Khas untuk suamiku: SELAMAT HARI LAHIR!
Khas untuk suamiku: SELAMAT HARI LAHIR!

"Semoga dirimu sentiasa berada di bawah lindungan rahmat Yang Maha Esa.. dan sentiasa diberi kesihatan yang baik untuk mencari rezeki untuk keluarga. Amin ya rabb.... Ma dan anak2 sayang pa ketat2....."

2 comments:

  1. Selamat hari lahir buat suami cikla

    ReplyDelete
  2. Tq cik mimi ( kita jwb bg pihak suami.. hehe).

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.