Selamat Hari Pekerja.

Selamat Hari Pekerja. | Assalamualaikum wbt... Wah wah wah... rileks nampak. Ooooo..... Cuti kan hari ni? Tak pergi mana2 ke?  Cikla lepak kat umah je pasal incik suami kroje laaa... ehehehe.. Haaa.... korang semua dah lunch ke? Cikla baru je lepas.. incik suami bawak balik tengah hari tadi bawak nasi kukus ayam berempah... Kenyang bebeno rasanya ni...

Oklah.. cikla nak ucapkan selamat hari pekerja kepada semua... suri rumah macam cikla ni macam takde maknanye je cuti. Walaupun cuti, kami suri rumah tetap bekerja.. hehe....

Selamat Hari Pekerja.
Selamat Hari Pekerja. Image credited to google.

Nanti kita sambung lagi ek.... sebelum tu cikla nak share bait2 best.. moga dapat dijadikan sumber motivasi untuk kita... 
Share:

No comments:

Post a Comment






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Owner


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril).
Isteri, ibu, part time blogger, hypothyroid dan suri bisnes. Positive vibes.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

Blog Page

Business Page

Latest Post

Recent Posts Widget

Say Something Here