Advertisement

KLIA2, We're come...

KLIA2, WE'RE COME... Hye semua. Belum tido lagi? Sejuknya malam ni kan? Mana taknye, siang tadi hujan memang lebat giler. Bila malam, blurrrppp... sejuknyaaa. Dah macam kat Cameron dah ni. Sebenarnya, cikla nak share moment cikla santai-santai dengan family petang tadi...

KLIA2, We're come...

KLIA2, We're come...
KLIA2, We're come...

Disebabkan hari ni bestday incik suami dan beliau pulak cuti, so cikla pun saja goda-goda miaww ajak dia jalan-jalan kat klia2. Ye lah, masa perasmian pembukaan hari tu "takdan" nak pergi. So inilah masanya kan. Sempat jugaklah posing jap kat sana. Tapi, gambar mereka je la. Cikla jadi tukang amik gambar je. Hehe, malu nak tayang muka...

KLIA2, We're come...
KLIA2, We're come...

KLIA2, We're come...
KLIA2, We're come...


Pastu, dah pusing-pusing satu klia2 tu kan (konon2nya), perut lapar plak. So, kami try test rasa satu kedai fast food ni. Not bad jugak lah. Makanannya sedap jugak. Tapi harga pun kira "sedap" jugaklah. Hehe, pepaham je la kan kita katne. Mahal jugak laa. Tapi takpe, sekali sekala belanja untuk anak isteri lebih sikit (betul tak suamiku?) Hehe..

KLIA2, We're come...
KLIA2, We're come...

Korang yang belum pergi sana, kalau ada masa pergilah jalan2. Alah, window shopping pun ok apa. Tengok2 tempat orang... 

*Nota Kaki: Proud to be Malaysian. Semuanya ada di Malaysia...

Post a Comment

2 Comments

  1. ok ke klia2 tu cikla .....belum kesempatan pi sana.....comel kids posing tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolehlah.. tp biasalah kan price agak mahal kt sana. Mkn fast food yg simple2 pn dah dekat rm60 kena.. nanti kalo ada masa g la sana jln2.. tq sbb sudi singgah.. bdk2 biasalah depan kamera pandai aje posing.. x yah ajar.. hihi

      Delete