Advertisement

CPUV Nuffnang Oreo #better together.

CPUV Nuffnang Oreo #better together. | Assalamualaikum wbt. Hye readers! Ni first time cikla publish entry pasal nuffnang. Alhamdullilah, rezeki tengah malam agaknya. Pihak nuffnang baik hati nak letak iklan Oreo Better Together kat blog pician macam blog cikla ni. Cikla hargai sangat. Syukur alhamdullilah. Kalau korang nak tau lebih detail, klik aje kat banner nye ek..

CPUV Nuffnang Oreo #better together.

CPUV Nuffnang Oreo #better together.
CPUV Nuffnang Oreo #better together.

Sebenarnya cikla memang suka makan oreo ni. Anak- anak cikla pun sama. Cicah dengan air susu atau hot milo. Sedap kan. Kalau beli ice blended pun cikla suka add oreo...

Post a Comment

2 Comments

  1. Replies
    1. Tq cik mimi... malu lah.. sbb kita baru nak berjinak2 dlm nuffnang ni..

      Delete