Just nak share la info terbaik dengan korang semua pasal bahan yang ada dalam MMG ni yang cikla tahu.

Menariknya bahan utama dalam minyak urut moden MMG. Jom baca.
Menariknya bahan utama dalam minyak urut moden MMG. Jom baca. 

Minyak kayu putih ni dia bersifat anti kuman dan anti septik tau. Jadi, bila kita terluka kena ketip dengan serangga ke tak pun luka terbakor yang reringan tu kan, minyak kayu putih memang sangat membantu.

Aloe Vera pulak sifatnya sejuk. So, ia bagus untuk merawat kecederaan ringan contohnya terpercik minyak panas. Selalu kan kalau kena minyak panas masak tu bole naik gelembong gelembong tu kan, tapi lepas dia sapu (of course dia tawakal) alhamdulillah takde naik gelembong tu.

Menthol Crystal dalam MMG membantu membuka rongga pernafasan selain ianya bersifat antiseptik yang dapat menghalang pertumbuhan kuman.

So, korang wajib ada sebotol MMG untuk membantu melegakan masalah yang korang hadapi, seperti resdung, migrain, lengoh dan banyak lagi. 

Klik SINI untuk dapatkan dari ejen sah MMG.