01 October 2016

Top commentator September 2016.

Top commentator September 2016. | Assalamualaikum wbt. Wah, dah masuk bulan Oktober pun kan. Sekejap je masa berlalu. Macam biasa, cikla nak tayanglah siapa yang rajin komen blog suam suam kuku cikla ni. Kadang kadang ada orang suka singgah, tapi jarang tinggalkan komen. Betul tak? Tapi, takpelah. Korang dah sudi singgah pun cikla dah appreciatied sangat.

Bagi cikla, bukan senang nak tarik orang singgah dan baca kat blog kita kan? Terutama nak ajak mereka berkali kali singgah, hihi. Oklah, malas nak buang masa lagi jom tengok siapakah yang bertuah tersenarai dalam top 5 blog ni. Mari kita saksikan.

Top commentator September 2016.

Top commentator September 2016.
Top commentators September 2016.

So, macam selalu jugak cikla nak bagi sikit penghargaan pada mereka yang terpilih ni. Tapi, kali ni cikla nak guna khidmat random.org lah. Sebab demi keadilan yang cikla nak tegakkan untuk mereka yang lain. Ceeewaahh... hihi... Lagipun, nanti kalau orang yang sama je tiap bulan, tak syiok jugakkan... hihi... apa lagi Cik random, jalankanlah tugas awak ye....

Top commentator September 2016.
Top commentator September 2016.

Ermm, siapa yang bertuah tu? Jeng jeng jeng, itu diaaaa. Pengomen ke-4. Sahabat cikla blogger SHIKIN RAZALI. Tahniah....

So, cikla harap awak dapat send detail awak ke arinillalove82@gmail.com.

Nama....
Alamat....
No. telefon.....

Tahniah sekali lagi. Pada yang tak terpilih nak terima cenderahati, janganlah sedih. Rezeki korang akan menyusul. Insha Allah. Terima kasih jugak sebab sudi singgah blog ni ok.....

9 comments:

  1. Hihi. Btol btol. Thniah shikin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. InshaAllah cenderamata utk Mek utk top commentator bln Ogos Cikla post kan sekali ye... nnti apa2 Cikla wasap awk...

      Delete
  2. waaaa.. tahniah daapat hadiah lagi tu.. menarik.. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah terima kasih CikLa. . Done antar emel pada awak...
    Ayunie Ramli, At-Tarmizi : terima kasih. ..��

    ReplyDelete
  4. Waaaa~tahniah buat semua . =)

    ReplyDelete
  5. Wah, postingannya seru-seru. Seneng saya bacanya. Kalo ada waktu, sempatin komentar di http://catatanonlinesederhana.blogspot.com/ yah? Salam kenal dari indonesia. :)

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.