Mindset berbisnes dulu dan sekarang.

By Cikla Shahril - June 13, 2021

MINDSET BERBISNES DULU DAN SEKARANG. Dulu, masa awal-awal join bisnes minyak urut moden MMG dua tahun lalu, jujur memang tak confident. Dengan 'zero knowledge'nya pasal bisnes, atee keje gilee orang perok cakap. Bisnes yang 'bermodal' memang banyak risikonya. Silap-silap haribulan, mau beraseyyy produk bawah katil tu. Habukk pun tarak.

Tapi, mindset cikla time tu, 'kita redah jer'. Untung rugi belakang kira. Lagipun, memang tekad hati tu kuat nak cuba buat dan cabar diri. Family dan hasben pun, alhamdullilah menyokong gak la dari awal. 

Mindset berbisnes dulu dan sekarang.
Mindset berbisnes dulu dan sekarang. Kredit Google.

Sekarang alhamdullilah, macam tak percaya cikla masih lagi bertahan dalam bisnes ni. Terima kasih pada mereka yang selalu support, termasuklah regular kastemer yang tak jemu-jemu berkongsi rezeki dengan cikla.

Stok pulak semakin meriah. Kalau dulu nak restok pun teragak-agak boleh habis ke tak, laa ni selamba je stok lebih. Ni pasal sayang punya pasal lerr kat kastemer sebab kalau dorang nak stok dah ada dah. Tak suka buat orang ternanti nanti. 

Mindset berbisnes dulu dan sekarang.
Mindset berbisnes dulu dan sekarang. Kredit Google.

Mindset berbisnes dulu dan sekarang.
Mindset berbisnes dulu dan sekarang. Kredit Google.

Papepun terima kasih pada mak leader hari hari bagi semangat dan dorangan. Pada team jugak thanks korang sebab selalu sharing win yang boleh bagi semangat cikla ni berkobar-kobar macam korang semua. 

Moga kita semua terus konsisten sebarkan manfaat dan kebaikan minyak urut moden MMG ni pada semua. 

Aamin. 

#SharingInspirasi 

  • Share:

You Might Also Like

0 Orang yang komen.