Suka menulis, berkongsi cerita dan bergurau tapi tahu batasnya.





Nak tau tak macam mana nak bagi lega rasa kejang dan lenguh badan, sesambil menikmati bau epal hijau yang menenangkan jiwa? Haaa, MMG black gold kan ada!

Nak tau tak macam mana nak bagi lega rasa kejang dan lenguh badan, sesambil menikmati bau epal hijau yang menenangkan jiwa? Haaa, MMG black gold kan ada! | Amboi, panjang betul tajuk dia ye. Haha. Tapi, biaq betol aroma epal hijau bagi hati kita tenang! Kalau korang nak tau, ada kajian kata dengan menghidu bau buah epal dapat meredakan tekanan dan sakit kepala. Bukan takat stress je reda, ia bagus untuk penghidap migrain kronik jugak. 

Macam MMG black gold ni haa, dah laa bau dia bau epal yang menenangkan, kandungan minyak kayu putih kat dalam dia double tau. Kita kasi up sikit, so that dia ni memang special sikit dari yang lain. Dah kita bagi double, dah tentu kesan dia pun double kan.

Nak tau tak macam mana nak bagi lega rasa kejang dan lenguh badan, sesambil menikmati bau epal hijau yang menenangkan jiwa? Haaa, MMG black gold kan ada!
Nak tau tak macam mana nak bagi lega rasa kejang dan lenguh badan, sesambil menikmati bau epal hijau yang menenangkan jiwa? Haaa, MMG black gold kan ada!

Minyak kayu putih pun fungsi dia memang sangat banyak. Antaranya, dia bersifat analgesik iaitu dapat membantu menghilangkan rasa sakit, antineuralgic iaitu membantu memberikan efek perlindungan pada sistem saraf, antispasmodic yang mana membantu mengurangi kejang dan karminatif yang membantu pengusiran gas dalam usus. Sebenarnya, ada banyak lagi fungsi dia. Yang cikla share ni sebahagian je. 

Tu sebab, cikla syorkan sangat pregnant  mama apply MMG black gold ni sepanjang kehamilan mereka. Buat sapu sapu dekat tempat yang tak selesa tu. Faham-faham ajelah kan, bila perut makin besar pinggang pun kerap lenguh, dengan kaki lagi selalu krem. Itu belum lagi yang jenis kaki bengkak masa pregnant. Lagilah kesian. Nak jalan pun hazab rasa. Memanglah cikla tak pernah alami yang part bengkak kaki tu, tapi tau laa rasa cam mana bila tengok ibu lain yang kena. 

Nak tau tak macam mana nak bagi lega rasa kejang dan lenguh badan, sesambil menikmati bau epal hijau yang menenangkan jiwa? Haaa, MMG black gold kan ada!
Nak tau tak macam mana nak bagi lega rasa kejang dan lenguh badan, sesambil menikmati bau epal hijau yang menenangkan jiwa? Haaa, MMG black gold kan ada!

Nak tau tak macam mana nak bagi lega rasa kejang dan lenguh badan, sesambil menikmati bau epal hijau yang menenangkan jiwa? Haaa, MMG black gold kan ada!
Nak tau tak macam mana nak bagi lega rasa kejang dan lenguh badan, sesambil menikmati bau epal hijau yang menenangkan jiwa? Haaa, MMG black gold kan ada!

Ohh ye, mereka yang suka sukan, termasuklah yang suka main gym pun cikla syor guna MMG black gold ni. Manalah tau, tengah tengah dok 'beraksi' tu tetiba kaki krem ke, urat terkehel ke kan, boleh terus sapu MMG sebagai langkah pertama sebelum rawatan selanjutnya. Kalau jenis yang 'kecederaan' ringan tu, InshaAllah boleh hilang terus rasa sakit tu. Tak salah berikhtiar kan. Mana tau serasi, alhamdullilah. 

Nak tau tak macam mana nak bagi lega rasa kejang dan lenguh badan, sesambil menikmati bau epal hijau yang menenangkan jiwa? Haaa, MMG black gold kan ada!
Nak tau tak macam mana nak bagi lega rasa kejang dan lenguh badan, sesambil menikmati bau epal hijau yang menenangkan jiwa? Haaa, MMG black gold kan ada!

Nak tau tak macam mana nak bagi lega rasa kejang dan lenguh badan, sesambil menikmati bau epal hijau yang menenangkan jiwa? Haaa, MMG black gold kan ada!
Nak tau tak macam mana nak bagi lega rasa kejang dan lenguh badan, sesambil menikmati bau epal hijau yang menenangkan jiwa? Haaa, MMG black gold kan ada!

Harga sebotol MMG black gold 120gm hanya RM45 tak masuk pos. Tapi, harga ni sampai hujung tahun ni je tau. Tahun depan harga dah lain. Memang rugi tak grab sekarang.

<<Berminat untuk order klik link wasap berikut: www.wasap.my/60173815843/nakMMGblackgold>>

Share:

No comments:

Post a Comment






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Owner


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril).
Isteri, ibu, part time blogger, hypothyroid dan suri bisnes. Positive vibes.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

Blog Page

Business Page


POS ONLY (Seluruh Malaysia, termasuk Sabah Sarawak). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

Latest Post

Recent Posts Widget

Lovely Friends

Viewers