Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang.

By Cikla Shahril - December 02, 2019

PROMO BATIK BALI SBLINE SEPASANG HANYA RM39. JOM GRAB SEBELUM LICIN TINGGAL BENANG. "SILA KLIK LINK WASAP DI BAWAH UNTUK PERTANYAAN STOK SEBELUM ORDER. TQ!" 

Pin pon pin pon, promosi penghabisan stock lagi wehh. Kali ni cikla nak bagi licin batik bali sbline ni. Serius cakap ni harga berdarah hidung nih. Mana nak dapat kain berkualiti, tapi harga jimat sesangat. Kain viral ni wehhh. Ehh, korang nak tau tak apa yang menarik sangat batik bali sbline sampai viral seluruh Malaysia? Kalo korang takde koleksi batik ni, memang ketinggalanlah gamaknya kak limah oiii. 

Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang.
Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang. 

Ciri terbaik batik bali sbline adalah seperti berikut:

  1. Fabric mewah. Material Sbline yang tebal dan tidak jarang. 
  2. Kainnya lembut dan beralun. 
  3. Kainnya tidak berbulu, tidak panas dan menyerap peluh. 
  4. Kain ni jugak tidak mudah renyuk dan senang digosok.
  5. Berbidang 45" yang sesuai dijahit pelbagai jenis design baju.

Jom tengok koleksi yang ada, kita closeup sikit. Hihi. 

Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang.
Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang. 

Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang.
Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang. 

Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang.
Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang. 

Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang.
Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang. 

Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang.
Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang. 

<Sila picit link wasap ini : www.wasap.my/60173815843/nakbatikbalisblinepromorm39 untuk order dan pertanyaan mengenai stok> 

  • Share:

You Might Also Like

2 Orang yang komen.

  1. Lawa menarik nya corak dan warna semua promo batik tu 😍

    ReplyDelete
  2. cantik2 kainnya.. selalu tgk kat story whatsapp.. hehe

    ReplyDelete