Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang.

Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang. | Pin pon pin pon, promosi penghabisan stock lagi wehh. Kali ni cikla nak bagi licin batik bali sbline ni. Serius cakap ni harga berdarah hidung nih. Mana nak dapat kain berkualiti, tapi harga jimat sesangat. Kain viral ni wehhh. 

Ehh, korang nak tau tak apa yang menarik sangat batik bali sbline sampai viral seluruh Malaysia? Kalo korang takde koleksi batik ni, memang ketinggalanlah gamaknya kak limah oiii. 

Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang.
Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang. 

Ciri terbaik batik bali sbline adalah seperti berikut:

  1. Fabric mewah. Material Sbline yang tebal dan tidak jarang. 
  2. Kainnya lembut dan beralun. 
  3. Kainnya tidak berbulu, tidak panas dan menyerap peluh. 
  4. Kain ni jugak tidak mudah renyuk dan senang digosok.
  5. Berbidang 45" yang sesuai dijahit pelbagai jenis design baju.

Jom tengok koleksi yang ada, kita closeup sikit. Hihi. 

Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang.
Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang. 

Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang.
Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang. 

Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang.
Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang. 

Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang.
Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang. 

Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang.
Promo batik bali sbline sepasang hanya rm39. Jom grab sebelum licin tinggal benang. 

<Sila picit link wasap ini : www.wasap.my/60173815843/nakbatikbalisblinepromorm39 untuk order dan pertanyaan mengenai stok> 
Share:

2 comments:

  1. Lawa menarik nya corak dan warna semua promo batik tu 😍

    ReplyDelete
  2. cantik2 kainnya.. selalu tgk kat story whatsapp.. hehe

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Author


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril)

Penyebar kasih sayang melalui blog picisannya. Orang kurang hormon tiroid. Positive person. Suri bisnes. Minyak Urut Moden MMG/Pembekal seragam guru open meter dan kain pasang retail.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

I am SuriBisnes

I am SuriBisnes
POS ONLY (Seluruh Malaysia). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

My Blog Page

My Biz Page

Latest Post

Recent Posts Widget

Friend Owsem

Plizz Say Something!