Suka menulis, berkongsi cerita dan bergurau tapi tahu batasnya.





[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma. | Sabtu baru ni tadika abang Ammar buat family day untuk parent dan kanak-kanak. Family day ni adalah julung-julung kali diadakan atas usaha dan kerjasama cikgu, AJK tadika termasuklah ibu bapa yang turut serta. Alhamdullilah, settle dah pun. Yang penting budak-budak memang happy gila. Dok dalam kolam, dari datang sampailah nak balik. Itu pun macam tak nak balik memasing. Haha. 

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

Acara masa tu selain dari acara makan-makan ada gak la diselitkan acara sukaneka ringkas untuk anak-anak dan ibu bapa. Memang sporting memasing. Hihi. Oh ye, selain tu ada gak acara tukar tukar hadiah sesama family yang hadir.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

Gambar semasa sukaneka berlangsung.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.


[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

Acara penyampaian sijil dan cenderahati untuk tuan punya kolam.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

Gambar kenangan sebelum majlis bersurai.

[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.
[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.


[ENTRI BERGAMBAR] : Meriah sungguh family day pertama tadika KEMAS Seri Cheding B di Norszuara Pool D'Palma.

Siapa yang duduk area banting, boleh la bawak anak-anak bersantai mandi manda dekat kolam Nurszuara Pool D'Palma, Jalan Sukun, Kanchong Darat Tempat ni dibuka dari pukul 8.00 pagi hingga 7.00 petang dengan bayaran serendah RM4 untuk kanak-kanak, dan RM5 untuk orang dewasa, setiap 2 jam. Korang boleh hubungi terus Puan Syikin di talian 017 2046365.

Personally, cikla bagi 7/10 bintang. Terbaiklahhhh. 
Share:

No comments:

Post a Comment






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Owner


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril).
Isteri, ibu, part time blogger, hypothyroid dan suri bisnes. Positive vibes.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

Blog Page

Business Page


POS ONLY (Seluruh Malaysia, termasuk Sabah Sarawak). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

Latest Post

Recent Posts Widget

Lovely Friends

Viewers