Advertisement

Eh... batu ke ni?

EH... BATU KE NI? Hai semua, dah lunch ke? Cikla tengah me'landing'kan diri selepas bertungkus-lumus menyediakan juadah untuk keluarga tersayang, ececeh. Ayat tak boleh blah (bak kata bebudak sekarang). Eheheeeee. Oklah, sebenarnya cikla nak share sejenis gula2 yang cikla rasa mungkin ramai yang dah tau kot. Cuba tengok gambar yang kat atas tu. Sekali tengok macam batu kan? Jujur sejujur jujurnya cikla memang baru tau.. itu pun masa kenduri kawin adik sepupu cikla.

Eh... batu ke ni?

Eh... batu ke ni?
Eh... batu ke ni?


Eh... batu ke ni?
Eh... batu ke ni?

Tengok ni... hahaa... sebijik sejibon macam batu yang kat dalam akuarium tu...rerupanya coklat.... memang kreatipp bebenor siapa yang membuatnya... memang tertipu abis....

Eh... batu ke ni?
Eh... batu ke ni?

Yang ni pulak ole-ole yang cikla dapat masa majlis kawin adik sepupu cikla. Tapi, rasanya chocolate stone ada dua jenis kot. Satu jenis macam chewy tu.. liat-liat sikit. Yang satu lagi memang coklat betul. Tu yang sedap tu. 

Post a Comment

6 Comments

  1. mcm batu, first time jugak tgk..kreatif betul..

    ReplyDelete
  2. 1st time nampak gula gula macam ni..before ni pernah nampak coklat je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. mmg kreatif siapa yg menciptanya....

      Delete
  3. salam perkenalan.. sy follow sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi follow.. slm perkenalan kembali....

      Delete