Advertisement

Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.

MAJLIS CUKUR JAMBUL AHMAD AMMAR RIZQIE. Ahad lepas bersamaan 21hb Disember 2014, berlangsungnya majlis cukur jambul baby Ammar. Kebetulan genap 3 bulan usia baby Ammar. Kejap je masa berjalan. Oklah, cikla nak share kenangan manis masa majlis tu. Hehe....

Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.

Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.
Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.

Ni bunga telur untuk majlis tu. Dah macam orang kawin pulak kan? Hehe.. tapi cikla tak letak telur pun. Cikla just letak puding yang macam sumi tu je. Dah siap. Jimat dan comel gak.

Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.
Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.

Yang ni pulak cenderamata dari kami sekeluarga untuk tetamu. Cute tak? Kami memang nak buat se" simple yang boleh. So, inilah hasilnya. Kat bawah ni pulak antara babak-babak semasa majlis cukur jambul berlangsung.. (ceh, ayat skema sungguh... hehe...)...

Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.
Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.

Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.
Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.

Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.
Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.

Mujurlah baby Ammar diam je masa orang gunting rambut dia. Siap senyum manis lagi. Hehe...

Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.
Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.

Ni pulak gambar famili cikla. Mak, adik dan kawan adik. Hehe... yang kat bawah ni gambar baby Ammar dengan anak sedara cikla.... Amboi, sempat posing lagi mereka-mereka ini... hehe..

Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.
Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie. 

Lastly, cikla belanja picture baby Ammar sebelum dan selepas dibotakkan... hehe.... comel tak? Hehehe.

Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.
Majlis cukur jambul Ahmad Ammar Rizqie.

Semoga anak ibu membesar dengan sihat, dan menjadi anak yang soleh. Ibu dan ayah sayang Ammar... muahhh ciked.... hehe...

Post a Comment

2 Comments