Advertisement

Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.

JOM GEMBIRAKAN ANAK-ANAK DI KIDS PARADISE, KLANG PRADE. Hai semua. Ada yang belum tidur ke? Cikla teringat pulak nak share moments cikla bersama keluarga siang tadi. Maknanya sabtu semalam. Sebenarnya, cikla sekeluarga pergi berlibur di Kids Paradise dekat Klang Prade. Ini first time kami datang kat sini.

Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.

Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.
Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.

Nak masuk sini, of course lah kena bayar. Tak silap cikla, bayaran seorang budak rm35. Tapi, orang dewasa tak perlu bayar sebab untuk seorang budak boleh diwakili oleh dua orang dewasa. Faham tak? Dan tiket ni untuk 7 kali main. Pastu, sebelum masuk dalam diwajibkan pakai socks dan gelang macam kat dalam gambar ni....

Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.
Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.

Bila dah masuk apa lagi mulalah ke'excited'an anak-anak cikla ni. Budak-budak biasalah. Pantang tengok mainan, memang seronok giler... walau macam manapun, kena pantau gak.... malang kan tak berbau. Biarlah gambar yang berkata-kata.... heheheee....

Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.

Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.
Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.

Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.
Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.

Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.
Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.

Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.
Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.

Jangan tak tau, kat sini ada gak tempat budak-budak boleh main "pasir".. tapi ni pasir buatan. Macam ala-ala main pasir kat tepi pantai tu... 

Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.
Jom gembirakan anak-anak di Kids Paradise, Klang Prade.

Tengoklah anak-anak cikla. Dah memang hobi diaorang main camni. Kalau kat umah memang abislah keliling umah diorang explore... memang tak ingat nak baliklah... siap nangis-nangis taknak balik. Aduhailah anak. Tapi cikla rasa berbaloilah kalau kita bawak anak-anak enjoy kat sini. Pekerjanya pun ramah tamah.... rasanya tempat ni bukak around 10 am till 9.30 pm everyday. 

Oh ya, untuk pengetahuan korang, pasal fee masuk rasanya kalau hari biasa rm28 per kid. Kalau weekend mahal sikit, rm35 per kid. Kalau tak silap cikla lah.... ❤❤❤

Post a Comment

2 Comments

  1. wah, mmg syurga utk knak2 la ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe. Anak2 cikla siap taknak balik lagi... hohoho

      Delete