Advertisement

Budak-budak berjambang?

BUDAK-BUDAK BERJAMBANG? Kalau orang lelaki dewasa berjambang kita biasa tengok kan? Tapi, macam mana pulak kalau budak-budak yang berjambang? Bila dengar macam rare kan? Haha. Sebenarnya di Facebook, ada satu application yang boleh menukarkan kita dari tak berjambang kepada berjambang. Ni sebenarnya kerja orang takde kerja. Haha...

Budak-budak berjambang?

Jom hibur-hiburkan hati tengok gambar kat bawah ni, versi budak-budak berjambang. Hehe. Sekurang-kurangnya, aura senyum dan ketawa kita akan menjadikan orang sekeliling gembira dan positif. 

Budak-budak berjambang?
Budak-budak berjambang? 

Budak-budak berjambang?
Budak-budak berjambang? 

Budak-budak berjambang?
Budak-budak berjambang? 

Budak-budak berjambang?
Budak-budak berjambang? 

Budak-budak berjambang?
Budak-budak berjambang? 

Budak-budak berjambang?
Budak-budak berjambang? 



Kalau korang saja nak try apps ni, just klik SINI ye. Just for fun je...

Post a Comment

1 Comments