Advertisement

Rezeki.

REZEKI. Rasanya dah macam banyak kali je cikla cerita pasal rezeki ni. Bukan apa, cikla rasa perkara ni memang amat penting untuk diambil tahu. Mungkin sebelum ni kita ingat rezeki tu pada duit, harta dan kekayaan saja, kita totally wrong. Sebab, konteks rezeki tu luas sangat. Sebenarnya, rezeki bukan hanya wang ringgit dan harta, malah nikmat sihat dan keluarga bahagia juga rezeki.

Rezeki,
Rezeki. Sumber Facebook.

Jangan sempitkan fikiran kita, berfikirlah diluar kotak dan advance sikit. Hehe. Rezeki jangan ditolak. Musuh jangan dicari. 🌸🌸🌸

Post a Comment

2 Comments

  1. Betul. Ramai orang hanya nampak duit itu sahaja rezeki

    ReplyDelete
  2. Semuga dipanjangkan umur,
    sentiasa dilumayankan rezeki.
    Ye, rezeki Allah luas tafsirannya.

    ReplyDelete