20 August 2015

Giveaway Birthday Mum & Sister Tengku Butang.

Assalamualaikum wbt...

Giveaway Birthday Mum & Sister Tengku Butang. | Hai semua... "Naik bas nak pergi Sunway, pagi-pagi dah join giveaway..." Hehe, berpantun dua kerat pulak.. Kalau  korang nak join, just klik pada banner....



 http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html



Hadiah-hadiahnya pun menarik tau. Ruginya kalau tak join, mana tau ada rezeki... Nak tengok hadiah klik sini

Oklah... Join jangan tak join. Sekian dulu... Wassalam....

2 comments:

  1. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)

    AidilAdha GA Dyana Hassan (15Sept)

    ReplyDelete
  2. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.