GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie.

By Cikla Shahril - August 12, 2015

Assalamualaikum wbt.....

GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie. | Jom join giveaway ni.... Nak join just click pada banner kat bawah ni.... Ok....


 http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html


Syarat-syaratnya:

1. Follow Blog Cik ENLike Page FB Blog Cik ENGoogle Plus Cik EN dan IG Cik EN
2. Buat Entry Bertajuk "GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie"
3. Copy dan Paste Banner diatas dan linkkan ke entry ini
4. Pilih 1 Entry dari mana mana entry dalam blog Cik EN dan letakkan dalam entry tersebut.
5. Publish dan copy link entry korang dan paste di komen entry ini.

So, untuk memenuhi syarat ke-4, Cikla dah pilih satu entry dari blog Cik EN.... Iaitu,


Jom Semak Jerawat Anda


Masalah jerawat?
jom check apa masalahnya....


Apa lagi, jom kita join reramai. Kita kasi gegar Cik EN punya giveaway ni. Opssss... Jap jap... Ada tambahan syarat pulak. Syaratnya adalah.....

-letak picture yang nak di sketch (closeup and high pixel). So, letaklah je picture Cikla yang tak seberapanya ni....




Masa berlangsung:
12 Ogos 2015 - 16 Ogos 2015 (12 tengah hari).

Oklah, sekian dulu.... Good luck to me... Hahaha..wassalam.....

  • Share:

You Might Also Like

6 Orang yang komen.

  1. terima kasih join..
    ada perubahan di entry.. boleh rujuk semula ye. font bewarna merah.. maaf atas kekesalan
    http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen dan semoga berjaya..InsyAllah nnti Diana join...

    ReplyDelete
  3. Salam CikLa

    saya merayau-rayau dari segmen yg sama...hihihi ;)

    Good Luck.

    ReplyDelete