12 August 2015

GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie.

Assalamualaikum wbt.....

GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie. | Jom join giveaway ni.... Nak join just click pada banner kat bawah ni.... Ok....


 http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html


Syarat-syaratnya:

1. Follow Blog Cik ENLike Page FB Blog Cik ENGoogle Plus Cik EN dan IG Cik EN
2. Buat Entry Bertajuk "GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie"
3. Copy dan Paste Banner diatas dan linkkan ke entry ini
4. Pilih 1 Entry dari mana mana entry dalam blog Cik EN dan letakkan dalam entry tersebut.
5. Publish dan copy link entry korang dan paste di komen entry ini.

So, untuk memenuhi syarat ke-4, Cikla dah pilih satu entry dari blog Cik EN.... Iaitu,


Jom Semak Jerawat Anda


Masalah jerawat?
jom check apa masalahnya....


Apa lagi, jom kita join reramai. Kita kasi gegar Cik EN punya giveaway ni. Opssss... Jap jap... Ada tambahan syarat pulak. Syaratnya adalah.....

-letak picture yang nak di sketch (closeup and high pixel). So, letaklah je picture Cikla yang tak seberapanya ni....




Masa berlangsung:
12 Ogos 2015 - 16 Ogos 2015 (12 tengah hari).

Oklah, sekian dulu.... Good luck to me... Hahaha..wassalam.....

6 comments:

  1. terima kasih join..
    ada perubahan di entry.. boleh rujuk semula ye. font bewarna merah.. maaf atas kekesalan
    http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen dan semoga berjaya..InsyAllah nnti Diana join...

    ReplyDelete
  3. Salam CikLa

    saya merayau-rayau dari segmen yg sama...hihihi ;)

    Good Luck.

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.